Hopp til innholdet

Svart Toalett – Skap kontrast med sorte detaljer og toalett

  Enten du bygger nytt og vil ha noe annerledes eller vurderer å pusse opp badet på budsjett kan du skape store forskjeller ved å bruke et svart toalett. Et sort toalett vil skape kontrast til ellers hvite vegger og fungere flott sammen med andre sorte detaljer dersom du pusser opp badet og vil se eksklusivt ut dersom du totaloppusser baderommet med lignende farger på fliser og vegg.

  Ciba fra Vikingbad er et sort-matt vegghengt toalett med soft close system som både ser moderne og slank ut. Ciba har ingen spylekant og den avrundede formen har et moderne, rent uttrykk.


  Ciba – Et svart toalett fra Vikingbad /Bad.no

  Ciba er nanotech behandlet og har en glatt antibakteriell overflate for lettere rengjøring og lite vedlikehold. Det er enkelt å montere og har en skjult opphengsfunksjon som gir et stilrent utrykk.  Lokket har en softclose funksjon som demper lyd og farten på lokket når det lukkes. Toalettsetet er av solid materiale og er justerbart.

  Ciba – Et svart toalett fra Vikingbad /Bad.no

  Gustavsberg Estetic 8300 er et svart gulvstående toalett som er perfekt for deg som ikke har et eksisterende vegghengt toalett og ønsker en rimelig oppussing av badet uten å rive vegger og gulv. Toalettet har et moderne design med skjult p-lås og overflater som er enkle å komme til for vask.

  Sort gulvstående toalett fra Gustavsberg /Bad.no
  Sort gulvstående toalett fra Gustavsberg /Bad.no
  Geberit Arco – Svart toalettpakke /Bad.no

  Lavabo Tribeca er et gulvstående toalett i sort som er helt rett på baksiden slik at denne kan plasseres helt inntil veggen.

  Tribeca – Sort toalett i Manhattan stil /Billigvvs.no

  Arctic fra Gustavsberg er et moderne vegghengt toalett i svart porselen med rette linjer og kanter for et stramt uttrykk. Overflatene er behandlet i Ceramicplus som skaper en smussavvisende overflate som er enkel å rengjøre.

  Gustavsberg Artic /Bad.no

  Les gjerne mer om Hyttetoalett som brenner avfall, Runde speil med lys til badet – Tips og inspirasjon eller Mørk og svart innredning til små bad & gjestetoalett.