Hopp til innholdet

Toaletter med unik design- for deg som vil ha noe utenom det vanlige!


  Toaletter med unik design kan være en fin måte å gi badet ditt et eksklusivt preg på. Enten det er moderne, vintage-inspirert eller kunstnerisk utformet, kan et spesielt toalettdesign virkelig sette tonen for badets estetikk. Dette passer spesielt for de som ønsker å skape et bad som skiller seg ut og reflekterer deres personlige stil.

  For de som verdsetter moderne og minimalistisk design, kan et toalett med rene linjer og integrert teknologi gi et elegant uttrykk. På den andre siden kan de som liker retro eller vintagestil, velge et toalett med nostalgiske elementer for å gi badet en unik sjarm.

  I tillegg til å være et funksjonelt element, kan et toalett med unik design transformere hele badets atmosfære. Det kan være et samtaleemne og gi badet ditt en følelse av individualitet.

  Så, for de som er ute etter å oppgradere badet sitt og ønsker å legge til en ekstra touch av stil, kan et toalett med unik design være den perfekte løsningen.


  Alessi One Rimless vegghengt toalett kombinerer moderne design med praktisk funksjonalitet. Rimless designet gjør rengjøring enklere og mer hygienisk, samtidig som den vegghengte konstruksjonen sparer plass. Toalettet har avansert spyleteknologi for effektivt vannforbruk, og passer perfekt for de som ønsker et stilrent og unikt design i tillegg til og funksjonalitet på sitt moderne bad.

  Eggformet toalett gir et elegant og mykt utrykk til badet /tempevvs.no  Lavabo Retro Monoblocco toalett i hvitt gir badet ditt et enkelt og tidløst preg med retro sjarm. Den hvite fargen gir et klassisk utseende, og det integrerte designet gir både estetisk appell men også praktisk bruk. Et allsidig valg som legger til en personlig touch og passer både moderne og tradisjonelle baderomsstiler.

  Få en retro sjarm på badet med lavabo toalett /billigvvs.no  Water Throne er et særegent toalett som appellerer til de som søker et unikt baderomsdesign. Med sin kraniumform og LED-belysning tilfører det en dose individualitet og moderne stil. Perfekt for de som ønsker en litt annerledes atmosfære på badet. Toalettet har en kantløs design som effektivt styrer skyllevannet, bidrar til redusert bakterievekst. Vannstrømmen følger en horisontal sirkel før den renner vertikalt, sikrer grundig rengjøring av hele skålen. Water Throne er utstyrt med et RGB LED-system som responderer på lydsignaler og skaper en tilpassbar belysningsatmosfære.

  Water Throne fåes i mange farger /Waterthrone.fr


  Dette toalettet vil bli det store samtaleemne /waterthrone.fr


  Woodio Block-toalettet er et favorittvalg når det kommer til bærekraftig og stilfullt baderomsdesign. Laget av Woodios spesielle tre- og steinmateriale, gir det en unik trestruktur samtidig som det er sterkt og slitesterkt. Det minimalistiske firkantede designet, spesielt den kantløse finishen som gjør rengjøringen til en lek er et pluss for mange. Med flere fargealternativer passer det perfekt inn i ulike baderomsstiler, og det er ikke bare pent å se på, men også miljøvennlig. Woodio Block-toalettet er virkelig en harmonisk kombinasjon av natur, bærekraft og moderne design

  Bærekraftig og stilfult toalett /Bademiljo.no


  Toalett Carlo Rimless Duroplast har ett hvitt lokk og gullfarget skål. Rimless designet gjør rengjøringen enkel, samtidig som den gir et stilrent utseende. Den flotte kontrasten mellom hvitt og gull legger til en diskret touch av luksus og eleganse. Passer for de som ønsker et funksjonelt og stilig toalett i sitt bad.

  Få et touch av luksus på badet med dette toalettet /luxhjem.no