Hopp til innholdet

Gull-Design Toaletter: Luksus i Hvert Bad

  Enten det er sorte toaletter med gullakenter for moderne eleganse eller hvite toaletter med gull for tidløs raffinement, gir denne fargekombinasjonen ditt bad et luksuriøst preg. Gulltonene skaper et varmt og innbydende miljø, og disse toalettene appellerer til stilbevisste individer og designentusiaster. Utforsk ulike modeller for å finne den perfekte balansen mellom funksjonalitet og stil, og løft standarden på ditt baderomsdesign.


  Toalett Carlo Rimless Duroplast har ett hvitt lokk og gullfarget skål. Rimless designet gjør rengjøringen enkel, samtidig som den gir et stilrent utseende. Den flotte kontrasten mellom hvitt og gull legger til en diskret touch av luksus og eleganse. Passer for de som ønsker et funksjonelt og stilig toalett i sitt bad.

  Bling toalett, gull og hvit i fin kontrast /luxhjem.no


  LENA RIMLESS toalettet, har en elegant svart matt finish med en enkel og pen gullkant øverst på skålen, som gir badet ditt et luksuriøst preg. Rengjøringen er enkel på grunn av rimless design, og det medfølgende soft-close setet gir stille og komfortabel lukking. Perfekt for de som søker et lekkert og elegant design med praktiske funksjoner. Egnet for alle typer baderom, fra moderne hovedbad til mindre gjestebad.

  Et elegant toalett i svart med en nydelig gullkant /luxhjem.no


  CARLO RIMLESS toalettet kombinerer rimless design for enkel rengjøring med hvit skål og lokk med en elegant gullkant øverst. Det tidløse og smakfulle designet passer perfekt for de som ønsker en enkel, elegant stil som kan tilpasses alle baderomsstørrelser og stiler.

  Hvit med Gylden Kant, for en touch av luksus og enkelhet.luxhjem.no


  Lena Rimless toalettet i Sort-Gull Rutete Mønster: En perfekt kombinasjon av moderne eleganse og funksjonalitet. Det unike sort-gull rutemønsteret gir badet ditt et stilig preg, mens rimless designet og det slanke soft-close setet gir enkel rengjøring og komfort. Passer for de som ønsker et baderom med en touch av luksus og moderne design

  Sort-gullrutete toalett for litt luksus i det lille rom /luxhjem.no


  Lena Rimless toalette i Hvit-Gull Rutete Mønster: Skaper en luksuriøs atmosfære på baderommet ditt med. Det delikate hvit-gull rutemønsteret gir et snedig, men stilig preg, mens rimless designet og det slanke soft-close setet kombinerer funksjonalitet med komfort. Passer perfekt for de som ønsker litt ekstra luxus til baderomsatmosfæren.

  Pent og elegant toalett med hvitt-gull ruter /luxhjem.no