Hopp til innholdet

Skap Din Egen Utendørs Oase: Lounge Møbler for Uterommet

  Lounge møbler til uterom gir en avslappet og stilig atmosfære. Fra myke sofaer til elegante lenestoler, disse møblene gjør utendørsområdet til et innbydende sted for avslapning og sosialt samvær. Estetisk tiltalende, allsidige og komfortable, disse møblene gir et ekstra spenn til uterommet. Skap din egen utendørs oase med lounge møbler som passer din stil, og gjør utelivet til en minneverdig opplevelse. Happy lounging!


  Loungesofa UHRE er en allværsbestandige loungesofa, som kombinerer moderne design med funksjonalitet. Med en romslig 6-seter og værbestandige materialer, skaper den et elegant og avslappet atmosfære til uterommet. Komfortable puter, robust konstruksjon og allsidig bruk er denne like god på plenen som på terrassen. Loungesofa UHRE 6-seter all-vær mørk grå er det perfekte valget for de som ønsker moderne utendørs avslapning med et snev av eleganse.

  Allversbestandig loungesofa- nydelig til uteområdet /Jysk.no


  Chilli Modulgruppe er den perfekte løsningen for elegant og komfortabel utendørs sittesetting. Den har en kombinasjon av sort aluminiumsramme og steingrå puter, som gir sittegruppen både styrke og komfort. Adelaide loungebordet gir et praktisk og elegant sted å plassere drinker og snacks. Uansett om det er avslapping med en god bok eller underholdning av venner og familie, vil denne moderne og værbestandige modulgruppen være et flott tillegg til ethvert utendørsområde

  Elegant og solid sittegruppe /Oakland.no

  Nest sofa fra Cane-line gir uterommet et friskt pust med sin luftige aluminiumsramme og slitesterke Cane-line Weave. Puten laget av Cane-line QuickDryFoam sikrer både komfort og effektiv luftsirkulasjon, selv under kraftige regnskyll. Den håndflettede flettingen avslører håndverket bak hvert stykke og gir uterommet ditt en unik historie å fortelle. Perfekt for de som verdsetter god design og ønsker å skape et vakkert og komfortabelt uterom!

  En oase av komfort og stil for ditt uterom /NordicNest.no
  Skap ditt eget fristed med Cane-line’s håndverkskunst og moderne design. /NordicNest.no

  Drømmer du om å lage et koselig uterom hvor familie og venner kan samles? Da er Loungesettet Alicante det perfekte valget! Med sin romslige hjørnesofa som passer til hele gjengen og et solid bord, er dette settet både praktisk og komfortabelt. Den høye ryggen og de myke putene gjør det ekstra behagelig å slappe av utendørs, og bordet med glassplate er perfekt for å servere alt fra mat til kaffe. Pluss, med puter inkludert, får du både stil og komfort rett ut av esken. Gjør deg klar til å nyte lange, late dager utendørs med Loungesettet Alicante!

  Skap Din Egen Utendørs Oase med Loungesettet Alicante /Plantasjen.no