Hopp til innholdet

Runde speil med lys til badet – Tips og inspirasjon

  Et rundt speil med lys bringer en moderne følelse inn på badet og skaper en elegant stil som passer fint til det moderne hjem. Ett rundt speil passer fint til de fleste baderomsmøbler og er ikke bundet i like stor måte til størrelsen på vask eller bredden av baderomsmøblene. Ett rundt speil på badet skaper samtidig en myk og dekorativ følelse ved å unngå skarpe linjer eller hjørner.

  Enten du tenker på å fornye badet totalt eller simpelthen ønsker å modernisere utseendet på baderommet vil et speilbytte være en god plass å starte. Å bytte fra et tradisjonelt enkelt speil til et rundt speil med lys vil være en rimelig måte for å forandre stilen på badet uten de alt for store kostnadene.

  Hvis du for eksempel har pastellfarger, bør du vurdere runde speil med hvite eller lyse rammer eller til og med ingen rammer. På den annen side, hvis du har mørkere farger for temaet ditt, kan du velge en lysere eller en gyllenfarget ramme som gjør at speilet vil fremheve interiøret ditt.

  Dansani Corona bygger lett ut fra veggen og med sin indirekte hel-runde belysning skaper en fantastisk flott effekt som vil bli blikkfanget på baderommet.

  Dansani Corona – Lekkert rundt speil med lys /Bad.no

  La plus belle fra danske Flos er ikke ditt typiske baderomsspeil, for med sin lange ovale og opplyste form kan speilet henge i etthvert rom i boligen for å gi en lekker og luksuriøs romfølelse. Dersom du derimot har et stort bad kan La plus belle være et vakkert og unikt tilfang.

  Stort ovalt speil fra Flos /Lampemesteren.no

  Oda fra VikingBad er et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys som kan justeres i styrke og lysvarme. Dette speilet har en synlig lysramme rundt kanten som kaster lyset mot ansiktet og fungerer derfor veldig bra til sminking og barbering.

  Oda fra VikingBad /Bad.no

  All saints fra Italienske Kartell er et lekent og dekorativt designerspeil som kommer både med og uten led-lys. Speilet har en stilren og lett transparent riflet kant i flere farger som er perfekt dersom du vil ha litt mer liv og farger inn på badet ditt.

  All saints fra Kartell /Billigvvs.no
  All saints fra Kartell /Billigvvs.no

  Les gjerne mer om Kran til vask i messing og kobber, Mørk og svart innredning til små bad eller Moderne Bidé – Hygieniske og komfortable toaletter.

  Get lighting inspiration, check out beautiful lighting ideas at stunninglights.com, Lightsandstyle.co.uk eller Lunelamper.no