Hopp til innholdet

Tips for Smale og høye skap til baderommet

  Man behøver ofte litt ekstra lagringsplass på baderommet og et smalt og høyt baderomskap er fin å plassere i et hjørne hvor du kan plassere håndklær, kluter og andre baderomsartikler. Her kan du finne gode tips til flotte høyskap som passer fint inn på badet.

  Badus er en serie moderne skap til badet med slette overflater og stilrene fargevalg. Skapene holder høy kvalitet og kombinerer ofte skuffer og skap for en praktisk oppbevaring av plasskrevende artikler som håndklær samt mindre ting.

  Badus midi er et medium høyt skap til badet /Homeroom.no

  Korsbakken Big er en moderne serie av baderomsmøbler som kommer i flere flotte farger. Høyskapet kommer både med og uten et heldekkende speil, møblene har myklukking og gir god plass til oppbevaring.

  Korsbakken Big /Bad.no

  Color Box er en fargefull serie av høyskap som både kan henges direkte på veggen eller monteres med støtteben for gulvmontering. Disse flotte skapene kommer i en rekke friske farger, perfekt om du ønsker litt mer livlig dekor i hjemmet.

  Color Box høyskap for bad /Homeroom.no

  Skapene passer like fint inn på soverom og gang som på baderommet og er laget i solid byggekvalitet med push-åpne skuffer og justerbare hyller.

  Color Box servantskap og baderomsmøbler /Homeroom.no

  Color Box kommer i en stor serie av praktiske møbler for hjemmet, blant annet som nattbord, hyller, speilskap, servantskap og kommoder og skap i forskjellige størrelser.

  Color Box baderomsmøbler og speilskap /Homeroom.no

  Man har ofte et ledig hjørne på baderommet som kan benyttes til å montere et møbel og Svedbergs åpne hjørnehylle er et enkelt, men praktisk møbel for å oppbevare håndklær og tekstiler på baderommet. Hyllen kan monteres i hjørnet og gir enkel tilgang til det du trenger og kommer i flere fargevalg i tillegg til klassisk hvit og svart.

  Åpne hjørnehyller fra Svedbergs /Bad.no

  For deg som liker en rustikk eller landlig stil så kommer baderomsmøblene i serien Werra i treverk og eik med sorte detaljer som fremhever treverket. Kjempefin om du vil ha en mer naturlig stil på baderommet.

  Werra rustikke baderomsmøbler /Homeroom.no


  Piff opp badet ditt med Laga-stigen. Den er ikke bare praktisk, men gir også en enkel touch av stil. Perfekt for håndklær, klær, duftlys eller andre baderomstibehør. Denne baderomsstigen gir badet et avslappet preg av enkelhet og funksjonalitet.

  Nydelig oppbevaringstige til badet /Bademiljo.no

  Pynt opp badet med en flott oppbevaringstige /Bademiljo.no

  Les gjerne mer om Mørk og svart innredning til små bad & gjestetoalett, Hyttetoalett som brenner avfall – Toalett til hytter uten innlagt vann og Runde speil med lys til badet – Tips og inspirasjon.