Mørk og svart innredning til små bad & gjestetoalett

Mørk og svart innredning til små bad & gjestetoalett

Mørk baderomsinnredning går like fint til både hvite, grå eller mørke vegger på badet. Her er noen tips til lekker mørk innredning i små bad og toaletter.

Disse mindre baderomsinnredningene, kommodene og møbelpakkene passer elegant inn på små gjestetoaletter, små toalett og bad i gang hvor du har liten plass men samtidig ønsker god skapplass og mørke møbler.

Svedbergs Forma /BilligVVS

Svedbergs Forma er en lekker innredning i mørk / svart eik som kommer komplett med en hvit porselenvask som skaper en fin kontrast. Denne to-fargede løsningen gjør at innredningen passer like fint inn på bad med mørke eller lyse vegger.

Wesco pedalbøtte /Glass og interiør

Svart pedalbøtte i retro design fra den tradisjonsrike tyske produsenten Wesco. Siden 1800-tallet har Wesco produsert pedalbøtter og tilbehør til badet på tradisjonell måte og lager fremdeles sine produkter på fabrikken i Tyskland.

Denne stilrene baderomsinnredningen har to skuffer og er smal nok til å passe fint inn på mindre bad og toaletter.

Vask i svart herdet glass /VidaXL

Denne moderne håndvasken i svart herdet glass blir ett vakkert blikkfang og gjør seg godt selv på små bad. Denne servanten monteres oppå møbelinnredningen og passer også fint sammen med lyse møbler for å skape kontraster.

Mørk valnøtt /Byggmax

Flott 60 cm bred baderomkommode med integrert skap i mørk valnøttfinér fra cersanit. Dette baderomsmøbelet passer fint inn på mindre bad og toaletter hvor du samtidig ønsker god skapplass.

Johansen by Dansani Møbelpakke /BilligVVS

Johansen by Dansani er en svart møbelpakke som er perfekt til gjestetoalett. Den har en kompakt form og bygger kun 52 centimeter i bredden (inkludert vask).

Svart baderomsartikler fra Zone Denmark /Glass og interiør

Zone Denmark har spesialisert seg på lekker baderomsinteriør og har en hel serie produkter i svarte fargetoner til badet. Alt ifra knaggrekker, til såpeskåler og speil med lys.

Med sitt stramme og stilrene design i sort passer den fint inn i moderne og små bad og toaletter.

Svart vegghengt toalett /VidaXL
Liten svart vask /VidaXL

Flott høyglanset vask i svart keramikk med en lekker finish som gir et moderne og elegant design. Denne lille svart vasken monteres oppå baderomsinnredningen og passer fint inn på mindre bad og toaletter.


Back to top