Hopp til innholdet

Mørk og svart innredning til små bad & gjestetoalett

  Mørk baderomsinnredning går like fint til både hvite, grå eller mørke vegger på badet. Her er noen tips til lekker mørk innredning i små bad og toaletter.

  Disse mindre baderomsinnredningene, kommodene og møbelpakkene passer elegant inn på små gjestetoaletter, små toalett og bad i gang hvor du har liten plass men samtidig ønsker god skapplass og mørke møbler.

  Svedbergs Forma er en lekker innredning i mørk / svart eik som kommer komplett med en hvit porselenvask som skaper en fin kontrast. Denne to-fargede løsningen gjør at innredningen passer like fint inn på bad med mørke eller lyse vegger.

  Svedbergs Forma /BilligVVS

  Svart pedalbøtte i elegant design fra danske Zone for en fin finish sammen med ditt sorte baderomsmøbel.

  Wesco pedalbøtte /Nordicnest.no

  .Denne moderne håndvasken i svart herdet glass blir ett vakkert blikkfang og gjør seg godt selv på små bad. Denne servanten monteres oppå møbelinnredningen og passer også fint sammen med lyse møbler for å skape kontraster.

  Vask i svart herdet glass /VidaXL

  Bathlife Eufori Ljus Ek, legg til et litt eleganse på badet ditt med dette stilfulle servantskapet. Det har en varm trestrukturert overflate som gir en følelse av naturlig varme. Laget av melaminbelagt MDF og med en hvit porselensservant. Skapet gir både eleganse og smart oppbevaring med to dempede skuffer. De skråstilte kantene på skuffefrontene gjør det enkelt å åpne dem.

  Mørk valnøtt /Bygghjemme.no

  Mido-serien fra danske Dansani er skreddersydd for mindre baderom eller gjestetoaletter.
  Det har et kompakt, elegant og stilfullt skandinaviske design. Det enkle og minimalistiske utseende setter funksjonaliteten i fokus, noe som gjør den perfekt egnet for trange rom. Enten det er et lite baderom i en leilighet eller et gjestetoalett, vil dette servantskapet tilføre både stil og praktiske oppbevaringsløsninger til rommet. Det mørkegrå baderomsmøbelet i denne serien legger til et snev av eleganse og modernitet, samtidig som det passer godt inn i et moderne hjemmemiljø

  Mido Dansani- skandinavisk design /bad.no

  Zone Denmark har spesialisert seg på lekker baderomsinteriør og har en hel serie produkter i svarte fargetoner til badet. Alt ifra knaggrekker, til såpeskåler og speil med lys.

  Svart baderomsartikler fra Zone Denmark /Glass og interiør

  Med sitt stramme og stilrene design i sort passer den fint inn i moderne og små bad og toaletter.

  Svart vegghengt toalett /VidaXL

  Flott høyglanset vask i svart keramikk med en lekker finish som gir et moderne og elegant design. Denne lille svart vasken monteres oppå baderomsinnredningen og passer fint inn på mindre bad og toaletter.

  Liten svart vask /VidaXL