Hopp til innholdet

Mørk og svart innredning til små bad & gjestetoalett

  Mørk baderomsinnredning går like fint til både hvite, grå eller mørke vegger på badet. Her er noen tips til lekker mørk innredning i små bad og toaletter.

  Disse mindre baderomsinnredningene, kommodene og møbelpakkene passer elegant inn på små gjestetoaletter, små toalett og bad i gang hvor du har liten plass men samtidig ønsker god skapplass og mørke møbler.

  Svedbergs Forma /BilligVVS

  Svedbergs Forma er en lekker innredning i mørk / svart eik som kommer komplett med en hvit porselenvask som skaper en fin kontrast. Denne to-fargede løsningen gjør at innredningen passer like fint inn på bad med mørke eller lyse vegger.

  Wesco pedalbøtte /Glass og interiør

  Svart pedalbøtte i retro design fra den tradisjonsrike tyske produsenten Wesco. Siden 1800-tallet har Wesco produsert pedalbøtter og tilbehør til badet på tradisjonell måte og lager fremdeles sine produkter på fabrikken i Tyskland.

  Denne stilrene baderomsinnredningen har to skuffer og er smal nok til å passe fint inn på mindre bad og toaletter.

  Vask i svart herdet glass /VidaXL

  Denne moderne håndvasken i svart herdet glass blir ett vakkert blikkfang og gjør seg godt selv på små bad. Denne servanten monteres oppå møbelinnredningen og passer også fint sammen med lyse møbler for å skape kontraster.

  Mørk valnøtt /Byggmax

  Flott 60 cm bred baderomkommode med integrert skap i mørk valnøttfinér fra cersanit. Dette baderomsmøbelet passer fint inn på mindre bad og toaletter hvor du samtidig ønsker god skapplass.

  Johansen by Dansani Møbelpakke /BilligVVS

  Johansen by Dansani er en svart møbelpakke som er perfekt til gjestetoalett. Den har en kompakt form og bygger kun 52 centimeter i bredden (inkludert vask).

  Svart baderomsartikler fra Zone Denmark /Glass og interiør

  Zone Denmark har spesialisert seg på lekker baderomsinteriør og har en hel serie produkter i svarte fargetoner til badet. Alt ifra knaggrekker, til såpeskåler og speil med lys.

  Med sitt stramme og stilrene design i sort passer den fint inn i moderne og små bad og toaletter.

  Svart vegghengt toalett /VidaXL
  Liten svart vask /VidaXL

  Flott høyglanset vask i svart keramikk med en lekker finish som gir et moderne og elegant design. Denne lille svart vasken monteres oppå baderomsinnredningen og passer fint inn på mindre bad og toaletter.