Hopp til innholdet

Mikroboble spabad – Badekar med mikrobobler og silkemykt vann for helse og komfort

  Mikrobobler i badekar er en ny teknologi som både gir en luksuriøs og deilig følelse, men som også har en rekke helsebringende effekter. Den såkalte microsilk teknologien gjør at vannet i badekaret tilføres milliarder av ørsmå luftbobler som er så små at de bruker lang tid på å stige opp til overflaten.

  Elegante badekar med mikrobobler /vvskupp.no

  Badekar med hydroterapi

  Alle disse ørsmå luftboblene skaper et slags melkehvitt vann som trenger inn og rengjør porer, løfter ut urenheter og virker lindrende mot hudsykdommer som psoriases, eksem og iktyose. Vannet tilføres faktisk 70% mer oksygen enn et vanlig badekarvann, og gir en helt fantastisk følelse av mykhet og komfort.

  Hjelper mot eksem og psoriases /vvskupp.no

  Mikroboble badekar har vist seg å fremme produksjon av kollagen som holder huden ung og bevegelig, nøytraliserer frie radikaler, bedrer seratonin nivået og stimulerer immunforsvaret. I tillegg har også mikroboblene en fordel av at de isolerer og opprettholder varmen i vannet mye lengre enn i ett vanlig badekar.

  Disse flotte badekarene med mikroboble teknologi har et stilrent og moderne utseende, og kommer som både frittstående avlange varianter eller hjørnebygde badekar. Ett spabad med mikrobobler passer utmerket for deg som ønsker en deilig spafølelse hjemme, men som kanskje også har sensitiv hud og ønsker å oppleve hvordan mikrobobler kan forbedre helsen over tid.

  Les gjerne mer om Svart Toalett – Skap kontrast med sorte detaljer og toalett, Hyttetoalett som brenner avfall – Toalett til hytter uten innlagt vann eller Runde speil med lys til badet – Tips og inspirasjon.