Hopp til innholdet

Moderne Bidé – Hygieniske og komfortable toaletter

  Et moderne bidé ligner på et helt vanlig toalett på utsiden, men skiller seg ut ved å bruke moderne teknologi og vann for å skape et hygienisk og komfortabelt toalettbesøk.

  Ett moderne bide benytter vann for rengjøring

  For bedre hygiene benytter moderne toaletter en stang med en rekke dyser som sprayer baksiden med vann. Ved å bruke vann som rengjøringsmetode løsner og fjerner man alle rester av avføring fra baken på en skånsom og komfortabel måte.

  Geberit Aquaclean /BilligVVS

  Et moderne bidé eller et såkalt dusjtoalett kan komme med en eller flere slike dyser, alt avhengig av hva slags type toalett man velger. Noen enklere modeller har en enkelt dyse uten tørkefunksjon, mens andre og mer avanserte modeller kan ha flere dyser med forskjellige strålemetoder, viftefunksjon og oppvarmede seter.

  Vegghengt moderne bidé /Billigvvs

  100% ren

  Med et toalettpapir vil man «gni» avføringen rundt og av baken, med mikroskopiske rester igjen som resultat.

  Et dusjtoalett eller en moderne bidé bruker derimot vann som rengjøringsmetode. Denne fjerner alle rester og gjør deg 100% ren nedentil.

  Kan man bytte fra vanlig toalett til en moderne bidé?

  Det er ikke noe problem å bytte ut den gamle doen din med en moderne bidé eller dusjtoalett.

  En rørlegger må som oftest inn og justere på vanntilkobling og rør, mens en elektriker må inn for å legge en strømkabel frem til toalettet. I ett nybygget hus vil en elektriker legge frem elektriker-rør frem til toalettet i bunnen, mens ved ombygging vil ledningen gå ned langs veggen eller via en kanal uten å bryte membran på vegg.

  Gulvstående dusjtoalett /BilligVVS

  Er vannet kaldt eller varmt i et dusjtoalett?

  Heldigvis tillater de fleste dusjtoalettene deg å selv velge temperaturen på skyllevannet. De fleste moderne bidé toaletter varmer nemlig opp vannet før den skyller deg i baken slik at opplevelsen blir komfortabel og ikke for kald.