Hopp til innholdet

Lag et herlig drømmebad – miks farger og former

  Se disse flotte baderom-inspirasjons bildene fra designere over hele verden. Utforsk nye former, farger og materialvalg slik at du kan lage ditt eget drømmebad.

  Selv om mange foretrekker et speil bak vasken er det en liten trend å istedenfor plassere kunst på bakveggen. På Lunelamper.no kan du se et stort utvalg av originale kunstverk og design som du kan plassere på baderommet.

  Stort speil med LED /Aliexpress

  Hvis du derimot foretrekker et speil i bakkant vil et moderne opplyst speil være særdeles elegant. Dette rimelige alternativet fra Aliexpress har en stor rektangulær form som passer til store og middels store bad.

  Lek med gull og messing kran og detaljer. Gull og gyldne farger passer særdeles godt med et mørkt baderom,

  Dekorer med grønne og store planter på badet for å skape fine kontraster.

  Finn din farge og utvid med forskjellige fargetoner og dekorelementer. Ikke vær redd for å utnytte plassen i selv de minste baderommene.

  Å male taket på badet vil gjøre mye for helhetsinntrykket. Bruk høy-glans maling. Jo høyere glans, jo lettere vil taket være å rengjøre og holde pent. Spesielt i fuktige rom.

  Sist men ikke minst, ha det gøy med farger, former, materialer og kontraster. Lag ditt eget drømmebad i din særegne stil.